Stitch kaartje

Mijn nichtje is een fervente Stitchfan. Al jaren is ze fan van het kleine blauwe wezentje, en ze is hem nog niet beu. Dus wat kon ik beter doen dan een Stitchkaartje maken?

De tekening vond ik ergens op Pinterest en heb ik nagetekend op gewoon tekenpapier, dan met een zwart stiftje omrand en met gewone kleurpotloden ingekleurd. Om het mezelf makkelijk te maken, heb ik niet op de randen geknipt, maar ruim er rond. Ik vind het een mooi effect en het is veel minder werk! Dan gewoon met 3D foam op het kaartje geplakt, ‘Happy Birthday’ toegevoegd en klaar!

Ik was zelf heel tevreden van mijn resultaat, maar wat veel belangrijker is: mijn nichtje was er ook blij mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s