M&M’s van de muur

We gingen deze zomer een weekje naar Centerparcs Erperheide, en daar in de shop hadden ze een M&M’s muur! Ik zag zo’n muur voor de eerste keer in de M&M’s-shop in Londen, maar heb er toen niets gekocht. Achteraf vond ik dat best wel jammer, dat had ik toch eens moeten proberen. Dus toen ik deze muur zag in Erperheide, greep ik mijn kans. Het was een kleine muur, met niet veel kleuren, en de ervaring was eigenlijk een beetje teleurstellend. Maar de M&M’s smaakten natuurlijk evengoed en intussen heb ik toch weer eens nieuws geprobeerd en kan ik weer iets van mijn bucketlist schrappen!

Wil je ook een bucketlist maken? Ga naar hier voor meer inspiratie en mijn eigen bucketlist. Of kijk hier voor een visuele versie, zodat je jouw favoriete bucketlistitems op Pinterest kunt opslaan. Hieronder vind je alvast een afbeelding om deze te pinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s