Kaartje voor huwelijk

Dit kaartje maakte ik voor het huwelijk van een collega. De eerste stap was een trip naar de Action voor materiaal. Daar verzamelde ik cliché elementen die bij een huwelijk horen: witte rozen, hartjes en kant. Het kant is eigenlijk niet echt, maar van rubber. Ik vind dat het meteen een meer luxegevoel geeft aan het kaartje.

Daarnaast is het hoofdelement een labeltje dat ik uit karton geknipt heb, en versierd heb met stickers en een beetje van dat kant. Het bedeltje in de vorm van een hart plakt ook vast, met een klein stukje dubbelzijdige tape. Iets waar je voor moet oppassen: als je te veel dingen op de voorkant van je kaartje plakt, dan kan het niet blijven rechtstaan. Oeps. Om dit op te lossen, heb ik wat extra rozen aan de binnenkant geplakt. Zoals je ziet, blijft het kaartje nu wel staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s