Nyancat met pinguïn

Ken je Nyancat? ‘Nyan’ is gewoon de Japanse versie van ‘miauw’, dus eigenlijk betekent het letterlijk ‘Miauwkat’. Jaren geleden kende ik Nyancat ook niet, tot een goede vriend mij deze video liet zien:

Geniaal, toch? Een kat met een poptartlijfje (een poptart is een soort koekje) die door de ruimte vliegt met een regenboog achter zich heen. Eerlijk waar, ik vind Nyancat een inspiratie voor ons allen. Ik wil zijn zoals Nyancat. Zonder zorgen de ruimte doorkruisen en alleen maar moois achterlaten. Als je de video te kort vindt, wat ik zeker begrijp, dan kun je ook naar de officiële website surfen voor non-stop Nyancat.

Deze keer heb ik Nyancat mij laten inspireren voor een kaartje voor de vriend in kwestie. Met een pinguïn erbij, want pinguïns zijn cool. En ze hebben allebei een verjaardagshoedje, want het is een verjaardagskaart!

De tekening is van mezelf, en ik heb dezelfde methode gebruikt als bij het Stitchkaartje. Om het effect te creëren dat Nyancat uit het kaartje komt gevlogen, is het uiteinde van de regenboog gewoon geplakt op het kaartje, het midden van Nyancat en de pinguïn met één 3D foam laag en de kant van de kop van Nyancat met twee lagen 3D foam. Helaas is het effect niet zo goed te zien op de foto. De sterretjes en ‘Happy Birthday’ zijn met wit potlood getekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s