Little Llama Agenda – Mama Elephant

Deze set kreeg ik voor mijn verjaardag cadeau van mijn broer, en ooh wat zijn die lama’s schattig!

Wat zit er in de set?

Eigenlijk zijn er twee sets. Er is een stempelset met 20 verschillende lama’s, en een bijhorende set snijmallen om de lama’s uit te snijden. Als je dus geen diecutting machine hebt of wat geld wilt uitsparen, kun je enkel de stempelset kopen. Maar ik hou niet van fussy cutting, dus ik ben blij om de snijmallen ook te hebben!

Hoe gebruik je de set?

Het is heel simpel: je stempelt de lama’s, je kleurt ze in zoals je zelf wilt en dan kan je ze uitsnijden. Om tijd te sparen, heb ik ze allemaal in één keer gestempeld. Je zou nog meer tijd kunnen uitsparen door ze allemaal meerdere keren te stempelen. Zo kan je een voorraad lama’s aanleggen voor de toekomst.

Natuurlijk kun je ze ook rechtstreeks op je kaartje stempelen. Let dan wel op dat je kleuren niet doorbloeden naar de achterkant van het kaartje. Ik heb ze ingekleurd met Décotime Twinmarkers, en daarmee kun je dat probleem wel hebben. Je kunt ook kleuren met andere stiften of kleurpotloden.

Hieronder zie je een voorbeeld van een kaartje dat je kunt maken eens je een aantal lama’s ingekleurd hebt. De tekststempel is van Craft Sensations.

Upgrades

Er zijn verschillende manieren om de lama’s nog leuker te maken!

  • Voeg details toe met een witte gelpen.
  • Voeg glitter toe op de accessoires!
  • Gebruik accessoires uit andere sets om aan je lama’s te geven.
  • Denk outside the box met je kleuren: niet elke lama hoeft dezelfde kleur te hebben. En ze hoeven ook niet allemaal natuurlijke kleuren te hebben. Waarom niet paars of blauw?
Gekleurde lama’s
  • Plak kleine steentjes of wiebeloogjes op de ogen.
  • Probeer eens no-line coloring.
Meer inspiratie?

Meer kaartjesinspiratie? Kijk dan hier. Wil je updates op deze post zeker niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!

3 gedachten over “Little Llama Agenda – Mama Elephant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s