Tip: Card Maker Succes Summit

Volg je yorkiesinspace voor de kaartjesinhoud? Dan heb ik een event tip voor je! Woensdagavond start de tweede editie van de Card Maker Success Summit! Dit is een gratis online evenement rond kaartjes maken. Je kunt hier hun website vinden voor meer info.

Tijdens het evenement komen er filmpjes online waarin een creator een bepaalde techniek uit de doeken doet. Dat filmpje wordt dan gevolgd door een livestream op Facebook waarin je vragen kunt stellen aan de creator. Er is ook een Facebookgroep waarin je met andere deelnemers je creaties kunt delen. Heel veel te doen dus! Er zijn ook giveaways, maar helaas enkel voor inwoners van de Verenigde Staten.

De eerste editie was in de zomer van 2021 en gaf mijn kaartjesmaken een grote boost. Je kunt hier zien welke kaartjes ik toen gemaakt heb. Het thema was toen kerstmis, maar de technieken waren ook algemener toepasbaar. Deze keer is het thema een kaartjesplan maken voor het hele jaar. Ik ben alvast heel benieuwd!

Het enige nadeel is het verschil in tijdszones. Het evenement is georganiseerd door mensen uit de Verenigde Staten, en het tijdsschema komt hier dus niet ideaal uit. Gelukkig kun je de filmpjes nog 24 uur na de eerste launch bekijken, zodat je gerust op tijd naar bed kan en de volgende dag inhalen. Als je ook komt kijken, geef dan een seintje, dan kunnen we onze kaartjes met elkaar delen!

Wil je als eerste zien welke kaartjes ik maak tijdens deze summit? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s