Card Maker Success Summit 2021

Deze week had ik niet zoveel tijd om een blogpost te schrijven, want ik heb zoveel mogelijk mee gevolgd van de eerste Card Maker Success Summit, met als thema Christmas in July. Dit online evenement werd georganiseerd door Brandi Mahon van Stamp Me Some Love. Verschillende sprekers maakten een video waarin ze een techniek uitleggen, en waren dan ook beschikbaar om vragen te stellen. Het idee was om deelnemers een duwtje in de rug te geven bij het maken van hun kerstkaartjes. Ik hoop dat het evenement volgend jaar nog eens georganiseerd wordt, want ik heb veel bijgeleerd en de interactie met de sprekers en andere deelnemers maakte het een leuk evenement om bij te wonen.

Als je twijfelt om volgend jaar deel te nemen (als het terugkomt), hier zijn de kaartjes die ik gemaakt heb dankzij deze summit:

#CMSSDaniel

Deze kaartjes zijn geïnspireerd door de Storybook Coloring with Copic Markers tutorial van Daniel West. Bij het kerstboomkaartje heb ik ervoor gekozen om sterren toe te voegen met een witte gelpen.

#CMSSLaurie

In dit kaartje worden stencils gebruikt op een manier die ik zelf nooit bedacht had, ook al is het zo simpel en geeft het zo’n mooi resultaat! Dit komt uit de Creative Masking video van Laurie Willison.

#CMSSJess

Jess Francisco toonde hoe je een mooie sterrenhemel kunt inkblending in haar video Ink Blending Your Way to Beautiful Cards. Haar nachthemel kaartje maakte ze met een gestempelde vos en maan. Ik koos als twist ervoor om de sterren, maan en het woord shine uit glow-in-the-dark tape te maken. Het resultaat geeft me Le Petit Prince vibes!

#CMSSGerry

Dit kaartje is gebaseerd op de tutorial van Gerry van der Velden. Haar kaartje gebruikte meer technieken, maar daar had ik het geschikte materiaal niet voor. Daarom koos ik ervoor om gewoon het design te volgen, en het resultaat mag er zijn!

#CMSSChelsea

Deze is denk ik mijn favoriet! Voor de foto gebruikte ik een overschotje van de kerstkaartjes vorig jaar, als je Yorkies In Space op Instagram volgt, herken je die misschien nog als mijn eerste Instagrampost. De kerstbal zelf vind ik supergoed gelukt, maar over het design van het kaartje ben ik niet 100% tevreden. Wat is er zo bijzonder aan dit kaartje? De kerstbal kun je van het kaartje nemen en er terug opzetten, het is dus eigenlijk een kaartje en cadeautje in één! De tutorial om dit te doen werd gegeven door Chelsea Comer.

Welk kaartje is jouw favoriet? Laat het weten in de comments!

De kaartjeskriebel te pakken? Hier vind je nog veel meer ideeën. Nooit meer een post missen? Schrijf je in op de nieuwsbrief, of volg Yorkies In Space op Facebook of Instagram!

6 gedachten over “Card Maker Success Summit 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s