Filmrol snijmallen


Ook deze set is één van de nieuwe sets van Make It die je nu bij de Action kunt terug vinden.

Wat zit er in de set?

De set bevat drie snijmallen in verschillende groottes die telkens een filmrol uitsnijden. De binnenkant van de snijmal snijdt ook telkens een afgeronde rechthoek uit. De snijmallen zijn redelijk fijn, dus je kunt ze beter niet tegelijk proberen uit te snijden, want dan gaat het niet zo goed.

Voorbeeldkaartje met cadeaubon

Ik sneed de twee grootste filmrollen eenmaal uit zwart en eenmaal uit wit. De zwarte kleefde ik dan bovenop de witte voor extra dimensie. Tijdens het uitsnijden van de witte filmrollen werd er ook een afgeronde rechthoek aan de binnenkant uitgesneden. Op de grootste van die rechthoeken stempelde ik de poes en de vis uit de gekke beestjes set van Craft Sensations. Ik kleurde ze in met Décotime twinmarkers, voegde details toe met witte gelpen en blendde er gele inkt rond. Op de kleinere rechthoek stempelde ik de tekst uit een andere stempelset van Craft Sensations en blendde er ook inkt over.

Voor de achtergrond emboste ik een wit paneel met een bolletjes embossing folder en bracht er heel lichtjes paarse inkt op aan. Daarop kleefde ik alle elementen zoals je kunt zien op de foto.

Met de kleinste snijmal maakte ik een bon die bij de kaart past. Dit zou een bon kunnen zijn voor filmtickets, of voor een gezellige filmavond thuis! Ik sneed de kleinste vorm eenmaal uit wit en eenmaal uit zwart. Bij de witte liet ik alle kleine rechthoekjes erin zitten. Op de achterkant kleefde ik dubbelzijdige tape om ervoor te zorgen dat de witte stukjes blijven zitten. Op de voorkant kleefde ik de zwarte filmrol, en de letters voor BON, die ik uitsneed met andere snijmallen van Make It. Je kunt ervoor kiezen om de bon zo in de kaart te plakken, of aan de achterkant af te werken met papier.

Upgrades

Deze filmrollen vind ik echt heel leuk, omdat je er zoveel mee kunt doen!

  • Deze set is ook ideaal voor het scrapbooken van een filmavondje,
  • of voor in een bullet journal of bucketlist om een lijstje te maken met films die je wilt zien/gezien hebt.
  • Stempel op de uitgesneden binnenkant.
  • Voeg een foto toe in de filmrol, je kunt je kaartje zo heel persoonlijk maken!
  • Gebruik de afgeronde rechthoeken apart op een kaartje.
  • Maak een cadeaubon in de vorm van een filmrol.
  • Maak je kaartje in de vorm van een filmrol.
  • Maak verschillende scènes naast elkaar die elkaar opvolgen,
  • of achter elkaar in een boekje!

Meer inspiratie?

Meer kaartjesinspiratie? Kijk dan hier. Wil je updates op deze post zeker niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *