Creeper kaartje

Mijn partner speelt graag Minecraft, en de creeper is zowat het meest iconische dat je kunt bedenken uit het spel. Daarom verwerk ik graag een creeper in zijn verjaardagskaartjes. Dit jaar ben ik echter een stap verder gegaan: het kaartje ís de creeper. En niet zomaar een creeper, een glittercreeper. Want alles is beter met glitter!

De instructies zijn heel simpel: neem een groen vierkant blad en vouw die dubbel. Snij links en rechts een rechthoek uit om de creepervorm te bekomen. Uit een zwart blad knip je de ogen, de mond en de tenen. Optioneel kun je er een feesthoedje aan toevoegen, die bij mij bestaat uit een driehoek en een pompon. Ik heb alles met dubbelzijdige plakband aan elkaar geplakt. Doorgaans is dat voldoende voor kaartjes, maar blijkbaar blijft dit niet goed plakken op glitterpapier. Als je ook een glitterkaartprojectje doet, kun je dus beter lijm gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s