Design tip: Creative Fabrica

Disclaimer: Deze post bevat affiliate links. Als je op zo’n link klikt en iets koopt dan ontvang ik daar een klein bedrag voor, maar het kost jou niets extra.

Heb je de nieuwe banner van yorkiesinspace al gezien? De lettertypes zijn afkomstig van Creative Fabrica, mijn nieuwste design ontdekking.

Op deze website vind je tal van fonts, tekeningen en achtergronden. Als je een specifiek design leuk vindt, kun je die kopen. Je kunt ook bundels aankopen of kiezen voor een abonnement waarbij je toegang hebt tot de hele website, of bijvoorbeeld enkel de fonts. Maar het beste van al? Er zijn freebies! Bovendien komt elke download met een commerciële licensie, die levenslang geldig is. Ook wat je gratis gedownload hebt!

Ik heb een account aangemaakt en zo al toegang gekregen tot een heleboel gratis bundels. Elke dag zijn er Daily Gifts die telkens bestaan uit een font, een graphic en een craft. Ik weet nog niet helemaal wat het verschil is tussen een graphic en een craft, beide zijn meestal een tekening of een quote. Maar soms zijn er ook patronen om iets te borduren, of SVG’s voor je Cricut machine. Zeker eens het bekijken waard als je van grafisch design houdt! Opgelet: zorg ervoor dat je een systeem hebt om je downloads te organiseren, ik kon namelijk mijn bureaublad niet meer zien tussen al die downloads.

Hier de links naar de fonts die ik gebruikt heb:

“yorkies”: Styler

“in space”: Lovely Rainbows

2 gedachten over “Design tip: Creative Fabrica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s