Bloem snijmallen

Deze set snijmallen van Avec Creative is heel eenvoudig, maar het is handig om basisvormen te hebben!

Wat zit er in de set?

Deze set bevat drie snijmallen, telkens in de vorm van dezelfde bloem, maar in een verschillende grootte. Je kunt zowel de uitgesneden bloem als de negatieve ruimte gebruiken.

Voorbeeld

Als voorbeeldje heb ik voor een heel simpel kaartje gekozen, maar het is net iets specialer omdat het in de vorm van een bloem is. Dit kaartje kan ook als cadeaulabel gebruikt worden.

Voor de kaartbasis: plooi stevig wit papier dubbel. Snij uit dit dubbelgevouwen papier de grootste bloem, maar zorg ervoor dat je net niet heel de bloem uitsnijdt, zodat de plooi behouden wordt. Dan heb je een kaartje in de vorm van de bloem.

Snij daarna de drie bloemen uit roze papier. Met een iets donkerdere roze stift kleur je de bloemen van binnen naar buiten, zodat de binnenkant telkens net donkerder is dan de buitenkant. Je kunt dit achterwege laten, maar het geeft de bloemen meer diepte.

Kleef de bloemen op elkaar op de kaart. Ter afwerking heb ik in het midden nog een grote décosteen gekleefd als centrum van de bloem.

Meer inspiratie?

Meer kaartjesinspiratie? Kijk dan hier. Wil je updates op deze post zeker niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!

Een gedachte over “Bloem snijmallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s