Archie in kerstsfeer + webshoptip!

Vorig jaar maakte ik deze edit, maar ik vergat hem te delen! Ik liet Archie poseren op een sneeuwdeken met een zwart deken als achtergrond. Onder het sneeuwdeken lagen lichtjes en op zijn kopje pronkte een mooie kerstmuts. We hebben ons heel goed geamuseerd tijdens die photoshoot.

Met Paintshop Pro maakte ik de volledige foto zwart-wit, behalve de kerstmuts, die liet ik rood. Mijn lievelingskleur is rood en ons interieur heeft precies dat kleurenschema, dus vond ik het heel leuk om de foto zo te bewerken. Door het grote contrast tussen het zwarte deken in de achtergrond en het wit van Archie en de sneeuw, leek het alsof de achtergrond helemaal zwart was. Ideaal voor een sterrenhemel om de foto een klein beetje magie te geven, dus ik tekende in Paintshop Pro een paar sterren.

Webshoptip

Vorige week vroeg Jens, een goede vriend van me, of hij mij plezier kon doen met een gepersonaliseerd muismatje met Archie erop. Natuurlijk vind ik dat leuk! Jens startte namelijk, samen met zijn partner Sara, recent een bedrijf op. Je kan het zelf bekijken op de Bollebus website. Ze verkopen leuke cadeautjes met Wiskunde & Wetenschap als thema, en zullen in de toekomst ook workshops aanbieden. Maar zelfs als Wiskunde & Wetenschap je niet interesseert (euh, kan dat dan?), kun je ook op hun webshop terecht voor gepersonaliseerde cadeaus. Ik bewerkte mijn foto van Archie zelf en zond die op om op de muismat te drukken, maar ze kunnen je ook helpen met een design. Dus als je een leuk idee in je hoofd hebt, maar geen idee hoe het uit te voeren, kun je ook bij hen terecht.

Archie met het muismatje

Ik wil even benadrukken dat deze post helemaal niet gesponsord is. Jens en Sara zijn goede vrienden van me en ik ben heel enthousiast over wat ze gaan doen met Bollebus. Heb je dus nog een kerstcadeautje nodig, heb je interesse in Wiskunde & Wetenschap, of wil je gewoon mij een plezier doen, neem dan eens een kijkje op hun website. De kans is groot dat je er wel iets leuk zal vinden, én je steunt er een lokaal klein bedrijf mee, wat altijd een pluspunt is.

Meer weten?

Wil je meer zien van Bollebus? Bezoek dan hier hun website.

Zie je graag schattige hondenfoto’s en wil je meer zien van Archie? Volg dan @archimedes.adventures op Instagram. Als het eerder de fotobewerking is die je interesseert, dan kun je hier terecht voor meer.

Wil je updates op deze site zeker niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s