Vosje snijmallen uit Action

Deze set snijmallen van Avec Creative is één van mijn favoriete. Voor 2.99 euro in de Action, moest ik die wel meenemen toen ik zag dat het met een vosje was!

Wat zit er in de set?

De set bestaat uit de onderdelen om een vosje te bouwen, en twee bomen. Op de foto kun je de verschillende onderdelen zien, met daarnaast een vosje dat al ineengezet is. Bij het snijden moet je goed opletten welk kleur je voor welke snijmal gebruikt. De ogen en het neusje zitten samen in één snijmal, die je in zwart kunt uitsnijden. De witte onderdelen zijn verdeeld over twee snijmallen: eentje met de binnenkant van de oren, en eentje met de rest. De andere snijmallen snijd ik standaard in oranje uit, die vormen het hoofd, het lijfje, de staart en de oren van de vos. Natuurlijk kun je spelen met deze kleuren zoveel je zelf wilt!

Het leukste is het vosje opbouwen, je ziet heel snel hoe de verschillende onderdelen een schattig diertje vormen. Bovendien kun je het vosje op verschillende manieren positioneren, zoals bijvoorbeeld zijn kopje scheef zetten of de houding van zijn staart veranderen.

Voorbeeld

Hier is een voorbeeld van een heel simpel kaartje dat je ermee kunt maken. De Gefeliciteerd is van de Gefeliciteerd-set van Carlijn Design, maar eender welke sentiment zou hier passen. Aanvankelijk ging ik de tekst stempelen, maar omdat het vosje volledig uit karton bestaat, vond ik het mooier om ook de tekst uit te snijden.

Het vosje upgraden

Heb je erop gelet dat het vosje er een klein beetje anders uitziet? Met een witte gelpen heb ik op de oogjes getekend. Ik vind dat het vosje er een beetje schattiger uitziet op die manier. Je kunt het vosje op verschillende manieren upgraden:

  • Voeg details toe met een witte gelpen.
  • Vervang de oogjes door wiebeloogjes.
  • Vervang de oogjes door decosteentjes.
  • Voeg glitter toe!
  • Gebruik alternatieve kleuren.
  • Voeg meer diepte toe door te kleuren op de onderdelen van het vosje.
  • Geef het vosje accessoires, zoals een hoed, een snor of een bloem.
  • Laat het vosje iets vasthouden, zoals een hartje.

De meeste van deze upgrades kun je ook met de bomen doen!

Alternatief gebruik van de snijmallen

Omdat het vosje uit zoveel verschillende onderdelen bestaat, kun je ze ook op andere manieren combineren om andere dieren te maken. Zeker als je ook nog eens durft combineren met andere sets. Probeer bijvoorbeeld eens een hondje of een katje! Ik heb er alvast een paar gemaakt, een post met voorbeelden volgt nog!

Meer kaartjes met deze set

Hieronder kun je doorklikken naar andere posts waarin deze set gebruikt wordt.

Kaartje: Hello puppy

Geloof het of niet, maar er is nog een nieuw pupje bij in de familie! Dus dat vraagt…

Meer inspiratie?

Meer kaartjesinspiratie? Kijk dan hier. Wil je updates op deze post zeker niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, of volg yorkiesinspace op Instagram!

2 gedachten over “Vosje snijmallen uit Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s