Kaartje: Welkom Puppy

Een nieuwe puppy in de familie is altijd welkom! Wanneer een baby geboren wordt, geven we met plezier een kaartje en gaan we op babybezoek. Wel, ik vind dat een puppy ook een kaartje verdient! En vooral een bezoekje natuurlijk, want elk excuus om puppy’s te knuffelen, is een goed excuus.

Maar hoe begin je aan zo’n kaartje? Ik had alvast geen stempels of dies die gericht waren naar een puppy. Dus besloot ik om mijn sentiment af te drukken. Sinds kort is mijn go-to voor designs met de computer Creative Fabrica. Ik sprak al vol lof over deze website in deze korte blogpost. Je kunt een design kopen, betalen voor een abonnement met toegang tot alle designs, of je houdt het bij de freebies.

Disclaimer: Links die ik deel naar Creative Fabrica zijn over het algemeen affiliate links, dat betekent dat als je op de link klikt en iets koopt, dan gaat een klein bedrag daarvan naar mij, zonder dat het jou iets extra kost!

Ik koos voor het lettertype Sugar Donut, de dot variant, op Creative Fabrica, en typte simpelweg in Word Welkom Puppy in om af te drukken in een roze tint. Je kunt natuurlijk voor eender welk lettertype kiezen, of als je een mooi handschrift hebt of houdt van handletteren, kun je het natuurlijk ook zo doen!

Ik koos een leuk patroonpapiertje uit dat bij het lettertype paste: roze met witte stippen. Daar sneed ik een vierkant uit om een soort zwevend kaartpaneel te creëren. Daaruit sneed ik een hart, zodat ik daaronder het blad met de tekst kon leggen. Het wit van het printpapier stak nogal fel af tegen de rest, dus heb ik met roze stempelinkt voorzichtig het blad lichtjes gekleurd. Om hetzelfde kleur te doen terugkeren, en extra dimensie te creëren, sneed ik nog een paar witte hartjes uit die ik roze kleurde met stempelinkt.

Dit alles op een roze vierkant kaartje, en hier is het eindresultaat. Het roze gestipte paneel is met foamtape bevestigd, terwijl sommige hartjes direct op het paneel geplakt zijn, en andere met kleine foam pads op het paneel aangebracht zijn.

Op zoek naar meer kaartjesinspiratie? Hier vind je meer over kaartjes. Heb je ook een heleboel patroonpapier en weet je niet wat ermee te doen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, want meer patroonpapier inspiratie is onderweg!

3 gedachten over “Kaartje: Welkom Puppy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s